СЬОГОДНІ МИ ЗНОВУ РАДІЄМО ЧУДОВИМ ПІДСУМКАМ

СЬОГОДНІ МИ ЗНОВУ РАДІЄМО ЧУДОВИМ ПІДСУМКАМ

Seminar complex

30 August 2021

     13 травня 2021 року в літопис нашої семінарії додалося ще дві події: випуск студентів сертифікатних програм «Християнська освіта» та «Служіння глухих і слабочуючих».

     СЕРТИФІКАТНА ПРОГРАМА «ХРИСТИЯНСЬКА ОСВІТА» була відкрита в 2019 році. І той факт, що за два роки її закінчили 56 студентів, доводить, що програма дійсно потрібна. Тут студенти отримують базові знання, необхідні для служіння в недільних школах, для організації дитячих християнських таборів, коротко знайомляться з видами і формами жіночого служіння.

     Увага! З нового 2021-2022 року в ІБС відкривається нова програма – «Жіноче служіння в церкві». Запрошуємо всіх охочих!

     СЕРТИФІКАТНА ПРОГРАМА «СЛУЖІННЯ ГЛУХИХ І СЛАБОЧУЮЧИХ» була відкрита в минулому році. Але для нашої семінарії це не перший досвід подібного навчання. 20 років тому (2001-2002 н. р.) у нас вже проходила однорічна програма навчання глухих. Тоді її закінчили 15 осіб.

     ІБС завжди намагалася тримати руку на пульсі служіння як для глухих, так і безпосередньо самих глухих. І тому ми охоче відгукувалися на бажання глухих і слабочуючих братів і сестер вчитися в нашій семінарії. У різний час на факультетах ПФ і ХО разом з чуючими вчилися по кілька глухих братів і сестер.

     Випускники-нечуючі успішно трудяться як в помісних церквах, так і поза церквою. Вони активно працюють в місіях, займаються євангелізацією і біблійним навчанням глухих, роботою з глухими дітьми та їх батьками. Серед випускників є ті, хто задіяний в роботі з перекладу Біблії жестовою мовою, у створенні спеціального підручника українською мовою «Біблійній жестівнік». Кілька наших нечуючих випускників стали викладачами ІБС на факультеті «Служіння нечуючим». Тому навчання глухих є великим благословенням і для семінарії, і для церков.

     УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ відбулася під час біблійного години. Випускників привітали ректор Яремчук І. М., керівник місії Michael Gott International пастор Майкл Готт, декани факультетів Артюшенко Н. Л. і Лященко І. Н., а також студенти трьох груп – ПФ-27, ХВ-29 і СН-8.

     Слова настанов і побажань, які висловили Ігор Михайлович (1 Пет. 4:10) і Майкл Готт (Еф. 4:12), були співзвучні між собою. Брати-служителі бажали випускникам, щоб у своєму служінні вони повною мірою застосували ті дари, якими наділив їх Господь. Щоб їхнє служіння сприяло приготуванню святих, збудуванню Тіла Христового. Щоб кожен випускник служив Господу так, як служать справжні доморядники.

     Слава Богові, багато братів і сестер після закінчення своїх сертифікатних програм продовжать навчання в ІБС на інших програмах.

     Благословень вам, дорогі випускники! Шануйте Господа словом і ділом!

About Seminary programs

About Seminary programs