ЗАВЕРШИЛА НАВЧАННЯ ЩЕ ОДНА ГРУПА

ЗАВЕРШИЛА НАВЧАННЯ ЩЕ ОДНА ГРУПА

Seminar complex

30 August 2021

     14 травня свій випуск відсвяткували 34 студенти програми «Церковне медіаслуження». Через карантин і локдауни їм довелося начатися і офлайн, і дистанційно. Але, слава Богові, програма не закрилась і всі заплановані заняття пройшли успішно.

     Сертифікатну програму «ЦЕРКОВНЕ МЕДІАСЛУЖІННЯ» було започатковано минулого року. Мета програми – допомогти церквам у розвитку медіаслужіння. І ця програма знайшла великий відгук. Сьогодні наші церкви розуміють, що не можна ігнорувати медіаслужіння, тому що воно має великий потенціал і можливості.

     Програма навчання була побудована так, щоб за короткий час дати студентам максимум корисних знань та вмінь, які одразу можна застосовувати в практичному служінні.

     Створення аудіо- та відеозаписів і їх обробка, організація онлайн-трансляцій; створення стратегії медіаслужіння в церкві і формування ефективної команди, формати і форми взаємодії з аудиторією користувачів соціальних мереж, створення контент-планів, постів, використання дизайн-інструментів і под. – це лише кілька тем із великого переліку того матеріалу, який вивчали студенти програми «Церковне медіаслужіння». Всі заняття обов'язково підкріплювалися практичними завданнями.

     Вітаємо наших випускників! Бажаємо всім максимально застосувати свої знання в служінні!

     Дорогі друзі, запрошуємо на навчання в нашій семінарії всіх, хто бажає розвиватися в медіаслужінні або бажає почати таке служіння в своїх помісних церквах.

About Seminary programs

About Seminary programs